Medio december zal het prachtige eenmalige magazine verkrijgbaar zijn, het magazine heeft maar liefst 68 pagina’s met schitterende illustraties. Het magazine is straks verkrijgbaar bij Buurtsuper Maliskamp, Bernadettestraat 9. De prijs bedraagt € 7,50 intekenen is niet nodig er worden 900 exemplaren gedrukt.

IMG 3087 650Foto: Corrianne Schijvens-van Hassel

De redactie van Rosmalla heeft vanuit Heemkundekring Rosmalen, aan het tot stand komen van het magazine een belangrijke bijdrage geleverd. De werkgroep Maliskamp Magazine die dit eenmalige magazine heeft samengesteld bestaat uit Ignace Schretlen, kunstenaar, schrijver en inwoner van Maliskamp, de broers Wim en Martien Veekens, geboren en getogen in Maliskamp. Wim Veekens is naamkundige en kent alle historische namen uit de wijk. Martien Veekens is meer van de samenleving en de Maliskampse verenigingen, Wim en Martien kennen Maliskamp van haver tot gort. Vanuit de redactie van Rosmalla, zijn Wil Coppelmans, Michiel van Heumen en Gerrit Mol bij het magazine betrokken. Wil Coppelmans zorgde voor de vormgeving, Michiel van Heumen is historicus en Gerrit Mol was verantwoordelijk voor de coördinatie.
In de Rosbode van 4 december 2019 staat een mooi artikel over deze eenmalige uitgave van het Maliskamp Magazine, het is geschreven door Corrianne Schijvens - van Hassel en ook digitaal te lezen op de site van Jan & Jan media.
https://www.janenjanmedia.nl/2019/12/eenmalige-uitgave-maliskamp-magazine/

Zoeken

©2014 - 2020 Heemkundekring Rosmalen - Vandaag: zondag 29 november 2020 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft