samenloop logoZoals de meeste van jullie weten ondersteunt Heemkundekring Rosmalen het evenement SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019.l

Het evenement heeft een 30-tal ERE-gasten. Dit zijn mensen die kanker hebben of hebben gehad. Deze ERE-gasten worden ontvangen in het Stedelijk VSO (Aula HUB-gebouw).

Op verzoek van de organisatie zorgen wij voor een afscheiding in de aula van het HUB-gebouw, hiervoor worden onze schermen ingezet met aan beide zijden onze grote kunststof doeken met daarop fraaie oud-Rosmalense beelden. Daarnaast wordt er in de aula en/of andere lokalen doorlopend een foto-reportage en film over Rosmalen vroeger gedraaid.

Als Heemkundekring willen we ook een financiele bijdrage leveren middels de volgende actie. Er is nog een restant ansichtkaarten over van het 25-jarig bestaan Heemkundekring Rosmalen. In ieder geval ca. 30 setjes met 4 kaarten (voorbeeld zie hier onder) en ook nog een aantal losse kaarten.

set kaarten 650

We gaan deze kaarten verkopen: Een set van 4 kaarten gaat 5 euro kosten en beschikbare losse kaarten gaan € 1,50 kosten. De totale opbrengst gaat naar SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019.

De kaarten zijn te koop tijdens het evenement, ondergetekende wandelt mee met het team “Walking Bevers”. Dit team zorgt namens Heemkundekring Rosmalen voor de verkoop van deze mooi ansichtkaarten.

Heb je de ansichtkaarten al, dan kun je ook doneren, graag zelfs. Zelf wandel ik mee met het team "Walking Bevers".Dit team zorgt ook voor de eventuele verkoop van de overgebleven kaarten. Doneren kan via dit team met onderstaande link:

https://acties.samenloopvoorhoop.nl/walkingbeverskomeninactie?nieuw=0

Alvast bedankt voor jullie bijdrage en wellicht tot ziens bij SamenLoop voor Hoop Rosmalen.

Bestuur en leden Heemkundekring Rosmalen,
Rien van den Broek, voorzitter

Zoeken

©2014 - 2020 Heemkundekring Rosmalen - Vandaag: zondag 29 november 2020 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft