Rabobank 250LogoHkkRmClubSupport
Rabobank 's -Hertogenbosch en omstreken

 

Kijk snel op www.rabobank.nl/clubsupport en breng uw stem uit!

 Beste lid van de Heemkundekring Rosmalen en anderen die ons een warm hart toedragen,

Als u lid bent van de Rabobank ’s Hertogenbosch en omstreken kunt u vanaf 5 oktober aanstaande weer stemmen op uw favoriete vereniging. Vorig jaar hebben we als Heemkundekring Rosmalen ook meegedaan en toen kregen we maar liefst 303 stemmen. Dit was uiteindelijk goed voor een cheque van € 1.797,51.

Graag willen wij dit bedrag van vorig jaar overtreffen. Wij nodigen u van harte uit om uw stem uit te brengen op onze vereniging Heemkundekring Rosmalen.

Laat uw stem niet verloren gaan.

Elke stem is geld waard en daarom verzoeken wij u om ook uw familie, buren, vrienden, kennissen en collega’s die bankieren bij de Rabobank, te vragen om op Heemkundekring Rosmalen te stemmen.

De stemperiode loopt van maandag 5 oktober tot en met zaterdag 24 oktober 2020.

Hoe kunt u stemmen:

Door in te loggen in de Rabobank app of op de Rabobank website. Daarna kunt u via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op ‘ClubSupport’ en daar uw stem op ons uitbrengen.

Als u nog geen lid bent van de Rabobank moet u, na te zijn ingelogd, via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ uzelf eerst aanmelden als lid. Pas daarna kunt u bij ClubSupport stemmen.

Mogen wij rekenen op uw stem!

Alvast hartelijk dank voor uw stem, steun en support.
Bestuur Heemkundekring Rosmalen

Zoeken

©2014 - 2022 Heemkundekring Rosmalen - Vandaag: woensdag 30 november 2022 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft